بار دیگر با هم بودن و توانستن را تجربه کنیم و بر این باور طراوتی تازه بخشیم که با شما آن چه می خواهیم می شود

نرگس نادیان


نرگس نادیان

 

نرگس نادیان

تاریخ تولد: 1348
 

مشخصات تحصیلی:

کارشناسی: صنایع غذایی (1371)
کارشناسی ارشد: صنایع غذایی - گرایش شیمی مواد غذایی (1393)
دکتری: صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی (1400)
 

سوابق اجرایی و مدیریتی:

رییس هیات مدیره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی انجمن صنفی مسوولین فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان (از سال 1395 تا کنون)
عضو کمیته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی فنی و قانونی صدور پروانه های معاونت غذا و دارو استان اصفهان (سال 1390)
دبیر کمیته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی علمی و تخصصی انجمن صنایع غذایی استان اصفهان (از سال 1401 تا کنون)
رییس کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی ایزومالت (سال 1391)
عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی دوغ (سال 1402)
عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی بیسکویت (سال 1402)
عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی فرآورده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ژله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای (سال 1390)
عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی شکلات (سال 1390)
عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی قهوه (سال 1389)
دبیر گروه محصولات قندی و آردی معاونت غذا و دارو استان اصفهان (از سال 1390 تا سال 1395)
کارشناس اجرای استاندارد (از سال 1398 تا کنون)
عضو کمیته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی متناظر فراورده های غذایی- هدر رفت و ضایعات مواد غذاییTC34/SC20 (فعالیت به عنوان کارشناس اجرایی استاندارد و نماینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی انجمن صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی) (از سال 1400 تا کنون)
عضو کمیته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی متناظر TC63 ,TC166 (فعالیت به عنوان کارشناس اجرایی استاندارد و نماینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی انجمن صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی) (از سال 1399 تا کنون)
عضو کمیته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی داوران برخی پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در شهرک علمی وتحقیقاتی (سال 1399)
پژوهشگر در دانشگاه تربیت مدرس جهت انجام پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی تحقیقاتی بیوتکنولوژی (از سال 1382 تا سال 1384)
اجرای برنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های رادیویی جهت فرهنگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی کاهش مصرف شکر و کنترل دیابت و مصرف مواد غذایی سالم و فراسودمند (از سال 1395 تا سال 1397)
مدرس دانشگاه شیخ بهایی (از سال 1399 تا کنون)
مدیر کنترل کیفی شرکت بسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی مواد غذایی خوش معطر (از سال 1371 تا سال 1378)
مدیر کنترل کیفی شرکت کیک و کلوچه آرمیتا (آزاد توشه سپاهان) (از سال 1378 تا سال 1379)
مربی آموزشی فنی حرفه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای جهت آموزش در صنعت مواد غذایی (از سال 1379 تا سال 1380)
مدیر کنترل کیفی شرکت سوسیس و کالباس شایان (سال 1384)
مدیر فنی پژوهشی محصولات رژیمی و بدون قند کامور (از سال 1385 تا کنون)
 

سایر افتخارات:

بانوی فعال تشکل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های صنفی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
بانوی فعال تشکل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های صنفی از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان
کسب رتبه اول در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری
مسوول فنی برتر در صنعت غذا در 8 سال متوالی از طرف معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اصفهان
مسوول فنی واحد تحقیق و توسعه برتر از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان
مهندس برگزیده جشنواره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی روز ملی مهندسی اصفهان در سال 1390
مدیر پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی محصول برتر سال ( قند بدون شکر با استویوزید) ازسوی وزارت صنعت، معدن و تجارت
دارای ثبت اختراع چند محصول در حوزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی صنایع غذایی
نوآوری و تولید بیش از 30 محصول بدون قند و رژیمی،کم کالری و فراسودمند
چاپ چندین مقاله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی خارجی و داخلی در زمینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فراورده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های غذایی و تحقیقات انجام شده
ارایه دهنده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی چندین مقاله و سخنران در کنگره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های صنایع غذایی