بار دیگر با هم بودن و توانستن را تجربه کنیم و بر این باور طراوتی تازه بخشیم که با شما آن چه می خواهیم می شود

چند توصیه و کلام آخر


چند توصیه و کلام آخر

 

اکنون و در این موقعیت زمانی فرصت مناسبی برای مشارکت مجدد اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای انتخاب اعضای شورای سازمان فراهم شده است. شورایی که بر اساس تکالیف قانونی وظیفه‌ی خطیری در هدایت سازمان به عهده خواهد داشت. شورایی که مسوولیت برنامه‌ریزی و اجرای خدمات فنی و مهندسی در بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست را برای چهار سال عهده‌دار خواهد بود. شورایی که باید در راستای انجام وظایف مهمی همچون بسترسازی اشتغال اعضای سازمان و مهندسی‌سازی فرایندهای تولید وخدمات در بخش کشاورزی اقدام کند. یقیناً تفکر حاکم بر شورای سازمان متوجه سازمان و اعضای آن خواهد شد. هر چه شورای سازمان در انجام وظایف خود متعهدتر باشد یقیناً رضایت خاطر بیشتری برای اعضای سازمان در پی خواهد داشت و موجبات پویایی بخش کشاورزی فراهم خواهد شد. تفکر حاکم بر شورا، مستقیماً تحت تاثیر اعضای شورا خواهد بود. افرادی که با انتخاب و رای اعضای سازمان به شورای سازمان راه پیدا کرده و توفیق حضور در جایگاه تصمیم‌گیری فعالیت‌های فنی و مهندسی بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست استان را به دست می‌آورند باید خود را متعهد به پاسداری از آرای اعضا بدانند و در انجام خدمت لحظه‌ای فروگذار نباشند. پویایی و پیشرفت سازمان در گرو تفکر حاکم بر سازمان و تفکر حاکم بر سازمان نشات گرفته از تفکر اعضای شورای سازمان که منتخب اعضای سازمان هستند، خواهد بود. چنان‌چه اعضای سازمان نسبت به این مهم دقت کافی نداشته باشند، نمی‌توان نشاط و تعالی سازمان را انتظار داشت. حضور اعضای محترم سازمان در انتخابات و برگزیدن افرادی که بر پایه‌ی تحقیقات ایشان اصلح شناخته شده‌اند، لازمه‌ی موفقیت سازمان است. صرف چند دقیقه و ساعت برای تحقیق و شناسایی افراد اصلح و انتخاب اعضای شورای سازمان کار دشواری نخواهد بود. انتخابی که سرنوشت چهار سال آینده‌ی سازمان را رقم خواهد زد. حتی یک رای نیز در انتخاب هر یک از اعضای شورا موثر است. از این رو تعهد به حضور در انتخابات و تشویق سایر اعضا به مشارکت در این مهم، نشانه‌ی اعتقاد به تعالی سازمان می‌باشد. ارزش صرف ساعاتی برای حضور در انتخابات و برگزیدن شورایی که در خدمت بخش کشاورزی از کارشناس تا بهره‌بردار و یاری‌رسان و در تعامل با دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، به ارزش تحکیم پایه‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان بزرگ‌ترین تشکل تخصصی غیردولتی بخش کشاورزی و هویت‌بخش جامعه‌ی متخصصین کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست خواهد بود.
با توجه به تجربیات قبلی در سازمان، از کلیه‌ی اعضای محترم استدعا دارد تا با توجه به موارد زیر که بر اساس اصول سه‌گانه‌ی اخلاق‌مداری، قانون‌گرایی و برنامه‌محوری توصیه شده است، در انتخاب نمایندگان خود در ششمین دوره‌ی شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان عنایت ویژه و دقت نظر کافی داشته باشند تا ان‌شاا... شاهد شورایی پویا، با نشاط، هم‌آهنگ، هم‌دل، خوش فکر، با تدبیر و کار آزموده برای اداره‌ی سازمان در چهار سال پیش رو باشیم.


1- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع‌طبيعي سازماني است‌ غيردولتي.

همان‌گونه که در تعریف سازمان توسط قانون‌گذار به درستی مورد تاکید قرار گرفته است، سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع‌طبيعي جموری اسلامی ایران سازماني است‌ غيردولتي با استقلال مالي و شخصيت حقوقي مستقل كه به منظور رسيدن به اهداف و انجام وظايف مقرر در اين قانون تشكيل شده است. توجه به غیردولتی بودن سازمان بسیار با اهمیت است. اگرچه همان‌گونه که از نام سازمان مشخص است باید در چارچوب قانون اساسی و سایر قوانین و مقررات و سیاست‌های حاکمیتی نظام جمهوری اسلامی ایران فعالی کند و نقش دولت و همکاری آن در پیشرفت سازمان و دست‌یابی به اهداف قانونی آن نیز نقشی غیرقابل انکار است ولی دولتی شدن مدیریت سازمانی که بیشترین اعضای آن در بخش خصوصی حضور دارند، به صلاح نمی‌باشد. سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان بزرگ‌ترین تشکل تخصصی غیر دولتی بخش کشاورزی باید ضمن حفظ ساختار غیردولتی خود در کنار دولت به عنوان بازوی اجرایی نقش‌آفرینی کند.


2- سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع‌طبيعي سازماني است‌ غير سیاسی.


وجود تفکر سیاسی، جناحی و گروهی در سازمان بیشترین آسیب را به پیکره‌ی سازمان وارد خواهد کرد. این که سازمان جولانگاه تفکرات سیاسی برای پیشبرد اهداف حزب و گروهی خاص شود نه تنها به تحقق اهداف سازمان کمکی نخواهد کرد بلکه اقدامات پیشین و برنامه‌های آتی سازمان را تحت تاثیر قرار خواهد داد و کمک به ایجاد این تفکر در سازمان بزرگ‌ترین تهدید برای سازمان خواهد بود. یقیناً هیچ یک از اعضای حقیقی و حقوقی سازمان از جاری شدن این تفکر در سیاست‌های سازمان بهره نخواهند برد و در صورت ایجاد تفکر سیاسی در سازمان آسیب فراوان خواهند دید.


3-  انتخاب افراد اصلح و توانمند نسبت به انتخاب دوستان، برتر باشد.


اگرچه به واسطه‌ی سابقه‌ی دوستی و همکاری، تعلق خاطری برای حمایت و پشتیبانی از دوستان وجود دارد ولی یقیناً شناخت و تکیه بر توانمندی داوطلبان عضویت در شورا برای انتخاب ایشان به عنوان خادمان اعضای سازمان و پیشبرد اهداف سازمان و تحقق مطالبات اعضا در اولویت است. انتخاب صرفاً به دلیل دوستی و قرابت نمی‌تواند تضمین کننده‌ی تحقق خواسته‌ها از سازمان باشد. اگر چه ممکن است انتخاب یک یا چند دوست به صورت مقطعی خوشحال کننده و شادی‌آفرین باشد ولی چنان-چه این دوست یا دوستان از تخصص و تعهد کافی برخوردار نباشند پس از مدت کوتاهی علاوه بر ایجاد حس بدبینی و سرخوردگی از انتخاب ایشان منجر به تخریب وجهه‌ی اجرایی همان دوست یا دوستان نیز خواهد شد. ضمن این که هدف اصلی که پیشرفت سازمان و تحقق اهداف آن بوده است نیز ناکام مانده است. بنابراین توصیه می‌شود به دور از هر گونه تصمیم احساسی، با انتخاب افراد توانمند، بهترین انتخاب را انجام دهیم.
امیرالمومنین حضرت علی (ع) در نامه‌ی 53 نهج البلاغه خطاب به مالک اشتر چنین می‌نویسند: «در كار كارگزارانت بنگر و پس از آزمايش به كارشان برگمار، نه به سبب دوستى با آن‌ها».


4- حضور در جمع شورای سازمان نیازمند صرف وقت و تعهد به انجام وظیفه است.


اعضای منتخب شورا باید حضور در شورا را فرصت خدمت بدانند. هر چند جلسات شورای سازمان هر ماه حداقل یک بار برگزارخواهد شد، ولی هر یک از اعضای شورا باید خود را مکلف بدانند تا نسبت به پیشبرد اهداف سازمان اقدام کنند و وظایف خود را به نحو شایسته‌ای به انجام رسانند. تجربه‌ادوار گذشته‌ی شورای سازمان در سطح کشور حاکی از آن است افرادی که حضور در شورا و کمک به پیشبرد اهداف سازمان در اولویت‎های اصلی کاری ایشان نیست، نه تنها نمی‌توانند نقش خود را در شورا به خوبی ایفا کنند، بلکه در برخی تصمیمات به دلیل عدم آگاهی از شرایط جاری سازمان، مانع از پیشرفت برنامه‌ها می‌شوند. از این رو توصیه می‌شود در انتخاب خود این نکته را مورد توجه قرار دهیم که منتخبین ما به سهم خود زمان و فرصت کافی برای رسیدگی به امور سازمان را داشته باشند. توانمندترین افراد اگر وقت کافی برای رسیدگی به امور سازمان را نداشته باشند، کمکی چندانی به سازمان نخواهند کرد.


5- انتخاب بدون توجه به هیجانات کاذب و بر اساس بصیرت و شناخت صورت پذیرد.


در فرایند انتخابات برخی جریانات فکری اقدام به تبلیغات له و یا جو سازی علیه تعدادی از داوطلبان خواهند کرد. انتظار این است اعضای محترم سازمان به دور از این گونه فضاسازی‌ها با تکیه بر اطلاعات حاصل از تحقیقات خود و بر اساس بصیرت و شناخت کافی از هر یک از داوطلبان، نسبت به انتخاب افراد اصلح اقدام کنند. ایجاد هیجانات زود گذر، شایعه‌پراکنی‌ها و جوسازی‌های ناشی از کدورت‌ها و کینه‎توزی‎های شخصی که پس از مدت کوتاهی تناقض آن با واقعیت مشخص خواهد شد از لحاظ شرعی و اخلاقی اقدام پسندیده‌ای نیست و افرادی که به این‌گونه اقدام‌ها متوسل می‌شوند افراد خیرخواهی نیستند و صرفاً به دنبال فرصت‌طلبی برای دست‌یابی به اهداف و امیال شخصی خود می‌باشند.


6- از حرف و شعار تا عمل و اقدام فاصله بسیار است.


اعضای محترم سازمان از این موضوع کاملاً آگاه هستند که صرفاً شعارهای تبلیغاتی زیبای داوطلبان نمی‌تواند در تحقق خواسته-های ایشان راه‌گشا باشد. شعارهای انتخاباتی زمانی قابل اعتنا هستند که محقق شوند. شاید صدها شعار در زمان انتخابات توسط داوطلبان عضویت در شورا مطرح شود ولی با کمی تامل می‌توان پی برد که بسیاری از این شعارها قابلیت اجرا نخواهند داشت. شعارهای کلی و وعده‌های بدون پشتوانه، نخواهد توانست به اعضای سازمان کمک کند. توصیه می‌شود اعضای محترم سازمان ضمن بررسی شعارها و وعده‌های انتخاباتی، مصادیق هر یک از این شعارها را نیز بررسی کرده و از قابلیت تحقق این شعارها و وعده‌ها اطمینان حاصل فرمایند.


7- اخلاق‌مداری و تمرکز بر منافع سازمانی به جای پیگیری منافع شخصی لازمه‌ی خدمت صادقانه است.


یقیناً انتخاب افرادی که بر اساس تجربه ثابت کرده‌اند منافع سازمانی برای ایشان نسبت به منافع شخصی در اولویت است و به جای سهم‌خواهی‌های متعدد برای تهیه‌ی رزومه‌ی شخصی و جاه‌طلبی و بلندپروازی‌های غیراصولی و زیر پا گذاشتن اخلاق غیرحرفه‌ای (با ترک وظایف و مسوولیت‌ها یا ایجاد فرصت‌های غیراصولی برای پیشبرد منافع شخصی و اقتصادی)، تمرکز خود را بر تحقق منافع سازمانی، صنفی و گروهی معطوف کرده‌اند، می‌تواند ضمن تاکید بر ویژگی اخلاق‌مداری افراد نسبت به موضوعات حرفه‌ای، از انحراف شورا و سازمان به مسیرهای شخصی و سلیقه‌ای جلوگیری به عمل آورد.


8- قانون فصل الخطاب است.


برای کسب توفیق در مطالبه‌ی حقوق و پیشبرد اهداف سازمان لازم است که قانون مبنای کار قرار گیرد. هر فردی خارج از چهارچوب قانون و مقررات وعده‌ای دهد و یا اقدامی کند قطعاً موفق نخواهد شد. آشنایی به قوانین و ضوابط به ویژه در بخش کشاورزی کلید موفقیت برای کسب توفیق در تحقق اهداف است. از این رو ضمن معطوف ساختن توجه اعضای محترم سازمان به ضرورت آگاهی داوطلبان مورد حمایت ایشان از قوانین، مقررات و ضوابط مرتبط، توصیه می‌شود داوطلبانی انتخاب شوند که با تسلط به قوانین، مطالبات اعضای سازمان را پیگیری کنند.


9- استفاده از نیروی جوانی لازمه‌ی پویایی و موفقیت سازمان است.


لازمه‌ی تحقق تجربیات پیش‌کسوتان عزیز، استفاده از شور و نشاط و پویایی جوانان است. بهره‌مندی از تجربه‌ی پیش‌کسوتان و صاحبان تجربه به عنوان مشاور در کنار شورایی پویا و جوان، موفقیت سازمان را در پی خواهد داشت. از این رو توصیه می‌شود اعضای محترم سازمان در انتخاب خود به این نکته نیز عنایت ویژه داشته باشند.


10- تجربه‌ی حضور در شورا ضمن جلوگیری از آزمون و خطا، مسیر موفقیت را هموار خواهد کرد.


یقیناً انتخاب گروه‌هایی که از حضور و تجارب افراد بیشتری که سابقه‌ی فعالیت در شورای سازمان را داشته‌اند بهره‌مند هستند، می‌تواند تحقق اهداف سازمان را سرعت بخشد و ضمن جلوگیری از فرصت‌سوزی، آزمون و خطا را کاهش داده و به جای این‌که زمان صرف آشنایی افراد جدید با فضای حاکم بر شورا و فعالیت‌های اجرایی سازمان شود، از همان ابتدا تمرکز بر برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های سازمان خواهد بود.


11- اصلاح، بر تغییرات کلی مقدم است.


یقیناً تغییرات کلی، سازمان را در مسیر تصمیم‌گیری و ارایه‌ی خدمت دچار وقفه‌ای طولانی خواهد کرد. از این‌رو شایسته است به جای توقف یا انحراف مسیر قطار سازمان که به یاری خداوند و با هم‌راهی و همکاری اعضای محترم سازمان بر ریل پیشرفت در حال حرکت است، تلاش کنیم با اصلاحات سازنده، سرعت حرکت آن را افزایش دهیم و در راستای ثبات سازمان گام برداریم. آن‌چه که امروز به عنوان شعار تغییر توسط برخی افراد مطرح می‌شود هزینه‌های زیادی را به ویژه از نظر زمانی برای کسب تجربه و برقراری ارتباطات موثر با مراجع و دستگاه‌های همکار در سطح استان و کشور در پی خواهد داشت و یقیناً این وقفه به صلاح سازمان نخواهد بود چرا که مسیر پیشرفت سازمان هموار شده است و باید با برنامه‌ریزی دقیق به تثبیت جایگاه سازمان یاری رساند.


12- برنامه‌محوری رمز موفقیت شورای سازمان خواهد بود.


یقیناً گروه‌هایی که دارای برنامه‌ی کاری اعلام شده هستند، چراغ راه مشخصی برای شورا و اعضای سازمان فراهم ساخته‌اند. اعلام شعارهای پر رنگ و لعاب ولی بدون برنامه هیچ تاثیری در ارتقای جایگاه سازمان نخواهد داشت. شورای بدون برنامه جز سردرگمی، اتلاف وقت و روزمرگی، ارمغان دیگری برای سازمان به همراه نخواهد داشت. از این‌رو توصیه می‌شود با تامل نسبت به برنامه‌های مستند به قوانین و واقع‌گرایانه، گرو‌ه‌هایی را برای خدمت در شورای سازمان برگزینیم که برای فعالیت خود برنامه داشته باشند و به عنوان یک عضو از سازمان کمک کنیم تا به غنای برنامه‌ها افزده شود و مسیر تحقق آن‌ها را سرعت بخشیم.


13- به کل اعضای ائتلاف و به برنامه‌ها رای دهیم.


با توجه به لزوم توافق و تفاهم اعضای شورا در خصوص اصول، مبانی و مفاهیم کاری، شایسته است به کل اعضای یک ائتلاف که به نقاط مشترکی از اصول کاری دست یافته‌اند و با توجه به برنامه‌های ایشان رای دهیم. ذکر این نکته ضروری است که توافق در اصول و مفاهیم به معنای جلوگیری از بروز اختلاف نظر و بیان نقد در انجام کارها نیست. قطعاً لازمه‌ی رشد و تعالی هر مجموعه‌ای ایجاد زمینه‌ی بحث، گفتگو و نقد سازنده است و شورای سازمان نیز از این امر مستثنی نیست ولی نکته‌ی مهم این است که نظرات، شخصی و مباحث سلیقه‌ای نشود. قطعاً داوطلبانی که در قالب یک ائتلاف و با برنامه‌ی مشخص در عرصه‌ی انتخابات حاضر شده‌اند، هم‌آهنگی، هم‌راهی و تعامل بیشتری به منظور پیشبرد اهداف سازمان خواهند داشت.

و اما انتخاب و رای اعضای محترم سازمان هر چه باشد قابل احترام خواهد بود. توصیه می‌شود به دور از تعصبات، احساسات و هیجانات انتخاباتی و فارغ از القائات و پر رنگ و لعاب نشان دادن شعارها و وعده‌ها، افرادی را به عنوان نمایندگان خود در شورای سازمان انتخاب کنیم که:
- خدا ترس، متدین، دلسوز و شجاع باشند.
- به قول شهید بزرگوار، آیت‌اله دکتر بهشتی "شیفته‌ی خدمت باشند و نه تشنه‌ی قدرت".
- متعهد باشند و دارای تدبیر و بصیرت.
- درد کشیده باشند و با مشکلات اعضای سازمان آشنا باشند.
- به رعایت اصول و اخلاق حرفه‌ای در کار و ارایه‌ی خدمت به اعضای سازمان پایبند باشند.
- به حقوق سازمان و اعضای سازمان آگاه باشند.
- از ظرفیت‌های سازمان به خوبی آگاه باشند.
- قانون‌مدار باشند و خود به قانون احترام بگذارند.
- آشنا به قوانین، ضوابط و مقررات بخش کشاورزی باشند و از آن‌ها در تحقق اهداف سازمان به نحو شایسته‌ای استفاده کنند.
- اهل تعامل و دوستی باشند نه تقابل و خصومت.
- دارای حسن شهرت، پرکار و پرتوان باشند.
- از نظرات و آرای مشاوران و پیش‌کسوتان بخش کشاورزی حداکثر بهره را ببرند.
- از توان، انرژی و طراوت اعضای جوان سازمان در مشارکت برای پیشبرد اهداف سازمان نهایت استفاده را ببرند.
- خواسته‌ها و مطالبات به حق اعضای سازمان را مقدم بر خواسته‌های خود بدانند.
- خدمتگزاری در سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان را افتخار خود بداند، نه فرصتی برای پیگیری منافع شخصی، اعمال قدرت و فخرفروشی.
- پاسخ‌گو و انتقاد پذیر باشد.




و اما کلام آخر:

به جان پیر خرابات و حق صحبت او        که نیست در سر من جز هوای خدمت او



در این زمان حسب وظیفه و احساس تکلیف بر خود واجب دانستیم قدم در مسیر انتخابات ششمین دوره‌ی شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گذاشته تا در صورتی که اعضای محترم سازمان صلاح دانسته و با انتخاب خود اعتمادشان را به این‌جانبان ارزانی داشتند، بتوانیم با استعانت از خداوند متعال و ائمه‌ی اطهار و تکیه بر تجربیات موفق و پند از ناکامی‌ها، در تداوم و استمرار خدمت به یکایک این عزیزان بیش از پیش، کوشا باشم. آمده‌ایم تا اگر فرصتی باشد با همکاری اعضای محترم سازمان در چهار سال پیش‌رو ثبات و تسریع پیشرفت سازمان را رقم بزنیم. آمده‌ایم تا با همکاری و هم‌افزایی اعضای محترم سازمان رشد و تعالی بخش کشاورزی را دنبال نماییم. تا در کنار یکدیگر مسیر دست‌یابی به توسعه‌ی پایدار بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست را کوتاه‌تر کنیم. تا با تکیه بر توان تخصصی اعضای سازمان یاری‌رسان بهره‌برداران و کشاورزان عزیز، زحمت‌کش، کم‌توقع و پر تلاش که شغلشان پیشه‌ی انبیا و رزقشان حلال‌ترین رزق‌هاست، باشیم که یقیناً دست‌یابی به امنیت غذایی کشور بدون حضور این عزیزان میسر نخواهد شد. توجه به این نکته بسیار حایز اهمیت است که محل ارایه‌ی خدمت اعضای سازمان، جامعه‌ی بهره‌برداران بخش کشاورزی است و از این رو ضمن تکریم ایشان باید با استفاده از ظرفیت‌های بسیار زیاد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در افزایش سرمایه‌گذاری‌ها، افزایش ضریب نفوذ دانش و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی اقدام کرد و به این اصل توجه داشت که رزق کارشناسان بخش کشاورزی با رزق بهره‌بردران گره خورده و چنان‌چه توفیقی در تحقق هر یک از اهداف اشاره شده حاصل شود، این موفقیت‌ها متوجه کارشناسان کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خواهد شد.
آمده‌ایم تا در صورت جلب اعتماد اعضای محترم، هم‌چون گذشته جهادگونه و شبانه‌روزی دوشادوش اعضای سازمان کارهای ناتمام گذشته را به سرانجام رسانده و در سایه‌ی حمایت و مشارکت ایشان اقدامات موثری را به ویژه در زمینه‌ی مهندسی‌سازی فرایندهای تولید و خدمات، کارآفرینی و بسترسازی اشتغال و ارایه‌ی خدمات رفاهی به اعضای سازمان برای توسعه‌ی اقتصاد و فرهنگ در بخش کشاورزی کشور به انجام رسانیم. آمده‌ایم تا:
"بار دیگر با هم بودن و توانستن را تجربه کنیم و بر این باور طراوتی تازه بخشیم که با شما آن چه می‌خواهیم می‌شود."
امید است حضور پر شور اعضای محترم سازمان در انتخابات ششمین دوره‌ی شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در اردیبهشت 1402، ضمن نمایش بزرگی و اقتدار خانواده‌ی فرهیخته‌ی کارشناسان کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، زمینه‌ی تقویت بیش از پیش پیگیری و احقاق مطالبات و خواسته‌های صنفی و حرفه‌ای ایشان از مسیر بزرگترین تشکل تخصصی غیردولتی بخش کشاورزی را فراهم آورد.
از درگاه پر از مهر یگانه ایزد منان عاجزانه درخواست می‌کند تا در این مقطع زمانی، آن‌چه خیر سازمان و بخش کشاورزی استان و کشور است رقم خورده و ان‌شاا... هر چه پیش آید به صلاح سازمان و اعضای آن باشد. خود و همه‌ی عزیزان و مخاطبان گرانقدر را به خدای متعال سپرده و امید است در سایه‌ی توجهات ذات اقدس الهی و امام رووف، حضرت علی‌ابن‌موسی، امام رضا (ع) که برکت و آبروی میهن عزیزمان هستند ایام و روزگاری سرشار از موفقیت برای ایران عزیز پیش رو داشته باشیم.

"خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار"
التماس دعا



ائتلاف صبا
اردیبهشت 1402